Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelun voi aloittaa omatoimisesti vaikkapa kotisohvalta!

Julkaisimme kesän ajaksi ilmaisen suunnitteluohjelman jolla kuka tahansa pääsee alkuun oman keittiön suunnittelussa ja pääsee heti kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja kaapeista ja malleista omassa keittiössä.

Suunnittelu toimii netissä, eikä omalle koneelle tarvitse ladata mitään.

Aloita valitsemalla valmis huoneen muoto ja antamalla seinille mitat tai piirtämällä vapaasti huoneen mittoineen. Tämän jälkeen voit lisätä seinille ikkunoita, ovia ja muita yksityiskohtia joita ohjelma ehdottaa. Myös lattia ja seinäpintojen materiaalit on valittavissasi.

Seuraavaksi ohjelma tarjoaa valittavaksi ovityypin. Tämän jälkeen pääset itse suunnitteluun jossa voit vielä lisätä oven ja tason värin. Valikosta voit valita kulloinkin lisättävän kaapin tyypin ja mitan. Raahaa kaappi hiiren avulla oikeaan kohtaan. Kokeile 2D/3D näkymää kumpi on helpompi lisätä kaappeja. Voit helposti vaihdella näkymää valikosta.

Lopuksi voit viimeistellä suunnitelman ja ladata sen koneellesi rekisteröitymällä järjestelmäämme jolloin suunnitelma siirtyy tietoinesi myös meidän suunnittelijan käyttöön. Halutessasi me voimme muokata suunnitelmaasi ja korjata mahdollisia teknisiä ongelmia suunnitelmassa sekä laskea tarjouksen kyseisestä kokoonpanosta.

Aloita keittiösuunnittelu tästä