0
Välitilanlevyt kompaktilaminaattia

Kompaktilaminaatti Beige sementti

220,00 

Täyslaminaattinen välitilanlevy

Mitoitus 650x3650x3mm

Kuvaus

Kompaktilaminaatti Beige sementti

Naarmun- ja iskunkestävä laminaattilevy, vahvuudeltaan vain 3mm. Kestää kosteutta ja värjääntymisiä. Hyvä lämmönkestävyys ja antibakteerinen pinta. Helppo työstää ja asentaa.

Mitoitus 650x3650x3mm.

Kompaktilaminaattinen keittiön välitilanlevy soveltuu vedenkestonsa ansiosta myös kylppärien allaskalusteen taakse seinäsuojaksi.

Käsittele ohutta välitilalevyä huolellisesti. Isona ja taipuisana levynä sen käsittelyssä on hyvä olla apua, jolloin leikkaminen ja siirtely on turvallisempaa.

Liimataan seinään asennusliimalla, esim wurth pro140 . Tarkista asennusliiman soveltuvuus silloin kun liimaat kahta imemätöntä pintaa vastakkain, esim vanhan kaakelin päälle.

Levy toimitetaan pahviin pakattuna kuljetusliike DB Schenkerin kuorma-autolla kadunvarteen/ pihaan. Toimitus tapahtuu arkena päiväaikaan ja kuljettaja soittaa hiukan etukäteen ilmoittaakseen saapuvasta lähetyksestä.

Vastaanottajan on oltava paikalla ja huolehdittava lähetyksen siirtäminen sisätiloihin ja tarkistettava vastaanottohetkellä että pakkaus on ehjä. Mahdollisista vaurioista pakkauksissa on ilmoitettava kuljettajalle ja pyydettävä merkintä rahtikirjaan.

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää + kuljetusaika.

LÄHETÄ OSTOSKORI