0

Kestävät keittiön työpöytätasot

Kestävät ja tyylikkäät keittiön työpöytätasot – Valitse oikea materiaali keittiöösi

Kotisi sydän on keittiö, ja sen ytimessä ovat keittiön työpöytätasot. Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja keittiöpintojen meteriaaleiksi. Tutustu eri kivitasoina tunnettuihin materiaaleihin ja niiden ominaisuuksiin löytääksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Luonnonkivi – Kaunista ja kestävää

Luonnonkivi on aina ollut suosittu valinta keittiöön, ja siitä löytyy kaksi ihastuttavaa pintavaihtoehtoa: kiillotettu ja timanttiharjattu pinta. Molemmat pinnat tarjoaa kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja hygieenisyyttä. Kiillotettu pinta on kirkas ja sileä, kun taas timanttiharjattu pinta luo elävyyttä mattamaisena ja hieman epätasaisena vaihtoehtona.

Luonnonkiven ekologisuus tekee siitä houkuttelevan valinnan. Mekaaninen louhinta ja kiven työstäminen ilman kemikaaleja takaavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Luonnonkivi on myös erinomainen valinta niille, jotka arvostavat kauniin luonnollisia ja kestäviä materiaaleja.

Kvartsi – Tyylikäs ja kestävä tasomateriaali

Kvartsitasot ovat puristamalla valmistettuja, koostuen yli 90 prosenttisesti luonnonkvartsista. Loput osuudet muodostuvat sidosaineista, kuten hartsista, sekä lisätystä lasista tai peilin siruista. Kvartsitasot tarjoavat erittäin tiiviin ja kestävän pinnan, mutta on tärkeää muistaa välttää suoraa kuumuutta. Käyttämällä pannunalustaa suojaat tasoa ja varmistat sen pitkän käyttöiän.

Yksi kvartsitasojen eduista on erityisesti valkoisten ja vaaleiden sävyjen laaja saatavuus. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka kaipaavat vaaleaa ja eleganttia ilmettä keittiöönsä.

Keraamiset tasot – Luonnollista kauneutta ja kestävyyttä

Keraamiset tasot ovat 100 % luonnontuotteita, koostuen kvartsista, savesta, maasälvästä, mineraalioksideista ja luonnon väripigmenteistä. Nämä tasot ovat ympäristöystävällinen valinta, ja niiden pinta on yleensä mattamainen ja hieman karhea. Kiiltäviä vaihtoehtoja löytyy myös niille, jotka haluavat lisää loistoa keittiöönsä.

Keraamiset tasot ovat erinomaisia käyttöominaisuuksiltaan, kestäen äärimmäisen hyvin kuumuutta ja ollen tahraamattomia. Tasojen helppohoitoisuus tekee niistä vaivattoman valinnan arkeen.

Keraamiset tasot ovat muita keittiötasoja ohuempia, paksuudeltaan 12mm.

Tasojen hoito

Valitse keittiöösi sopiva työpöytätaso ja nauti kauniista, kestävästä ja helppohoitoisesta ratkaisusta vuosiksi eteenpäin. Tutustu tarkemmin kivitasovalikoimaamme osoitteessa Tilatuote/Kivitasot

 

LÄHETÄ OSTOSKORI