0

Yritys

Yksilöllistä palvelua

Tilatuote on 1997 perustettu perheyritys. Tuotantotilamme ja myymälämme sijaitsevat Raussilan kylällä eteläisessä Kouvolassa.

Toimitamme kalusteet asennusvalmiuteen koottuina. Myös komerot. Meidän kauttamme järjestyy kalusteiden asennukseen urakoitsijat jotka halutessasi myös purkavat vanhat kalusteet, huolehtivat rakennusjätteiden poisviennin sekä järjestävät sähkö ja putkimiehen kohteeseen tarvittavalla aikataululla. Sopimusasentajamme toimivat kouvolasta käsin, joten asennuskohteen sijainti vaikuttaa oleellisesti kustannuksiin. Toimitamme omalla kalustolla Kouvola-Kotka-Hamina ja Itä-Uusimaa alueelle kalusteita. Myös asentajat toimivat tällä alueella.

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun, mutta näiltä sivuita tulet saamaan vinkkejä ja ideoita suunnittelusi tueksi.

Ota yhteyttä ja sovi aika tapaamiseen myymälässämme. Tehdään tarvekartoitus kalustesuunnitelmaa varten ja käydään mallit/materiaalit läpi. Saat lopuksi suunnitelman luonnoksen ja tarjouksen sähköpostiisi johon voit rauhassa tutustua ennen päätöksen tekoa. Tarvittaessa muokataan suunnitelmia haluamaasi suuntaan jos mieleesi tulee uusia toiveita.

 

Sami Kujala,
yrittäjä Tilatuote

Yhteystiedot

Tilatuote
Pitkäkuja 90
47150 Raussila (Kouvola)

0505566199
info@tilatuote.net

Avoinna:

Ma-To: 9.00 – 16.00
Perjantaisin suljettu / etukäteen ajanvarauksella

LÄHETÄ OSTOSKORI