Välitilalevyt

Helppohoitoiset välitilalevyt

Näistä osa on ostettavissa myös verkkokaupastamme (linkki)

Välitilanlevyt on 4mm vahvuista komposiittilevyä jonka molemmin puolin on ohut alumiinikerros., Välitilalevy on kosteuden kestävää, helppoa työstää ja asentaa. Levyt toimitetaan väristä riippuen n. 2850-3050x500mm kokoisina aihioina, tai halutessasi määrämittaan sahattuna. Levyjä on helppoa muokata myös itse. Asennus tapahtuu liimaamalla seinään. Liimana suositellaan hyvän alkutartunnan omaavia asennusliimoja, esim. Wurth asennusliima Pro140.  Hyvä, edullinen, tyylikäs ja helppohoitoinen vaihtoehto perinteisille kaakeleille.

Komposiitti-levyille on saatavilla alumiiniset asennus/viimeistelylistat joilla teet helposti mahdollisen levyn jatkon, ulkonurkan viimeistelyn tai levyn päätyreunan peittämisen.

Puhdistus
Käytä levyn pinnan puhdistamiseen pehmeää sientä ja vettä.
Tarvittaessa pinta voidaan puhdistaa miedolla
yleispuhdistusaineella ja huuhdella puhtaalla vedellä. Kuivaa
pinta lopuksi ikkunalastalla

HUOM!!! Keittiön välitilalevyjä asennettaessa on otettava huomioon, että levyn pintalämpötilan kesto on maksimissaan 70-astetta. Tästä johtuen levyn pintaan ei saa ohjautua suoraan uunista tai liedellä olevasta astiasta tulevaa kuumaa höyryä. Maahantuojan takuu ei ole voimassa mikäli levyn asennus ja/tai käyttö on tämän ohjeen vastainen.    Välitilan voi suojata tällaisissa tilanteissa karkaisulla lasilevyllä lieden levyiseltä alueelta.

 

Välitilalevyt akryyli

Akryylilevyt ovat korkeakiiltoisia paksuudeltaan 3.5mm. Levyihin on laminoitu painettu kuva. Akryylilevyn aihiomitat ovat: korkeus 500mm ja pituus 1500 ja 3000mm

Alempana esimerkkikuvia

Välitilanlevyjä saa myös kaikista laminaattitasoväreistä. Niiden vahvuus on 9mm.

Tutustu laminaattiväreihin (linkki)

 

Komposiittilevyt

 

Iisi-välitilalaatta

Komposiittilaatta kooltaan n. 30x30cm, paksuus n. 5mm Laatan takana erittäin voimakas tarra jolla laatta pysyy lujasti seinäpinnassa. Helppo työstää ja yksinkertainen asentaa! Soveltuu kaikkiin kodin kuiviin tiloihin.

Värit:

 

mustavalkoinen-keittio

Kiiltävä valkoinen välitila