0

Välitilalevyt

Helppohoitoiset välitilalevyt

Välitilalevyt voit tilata myös verkkokaupasta (linkki)

Välitilalevyt komposiittia

Välitilanlevyt on 4mm vahvuista komposiittilevyä jonka molemmin puolin on ohut alumiinikerros., Välitilalevy on kosteuden kestävää, helppoa työstää ja asentaa. Levyt toimitetaan väristä riippuen n. 3000-3650x500mm kokoisina aihioina. Levyjä on helppoa muokata myös itse. Asennus tapahtuu liimaamalla seinään. Liimana suositellaan hyvän alkutartunnan omaavia asennusliimoja, esim. Wurth asennusliima Pro140.  Hyvä, edullinen, tyylikäs ja helppohoitoinen vaihtoehto perinteisille kaakeleille.

Komposiitti-levyille on saatavilla alumiiniset asennus/viimeistelylistat joilla teet helposti mahdollisen levyn jatkon, ulkonurkan viimeistelyn tai levyn päätyreunan peittämisen.

Puhdistus: Käytä levyn pinnan puhdistamiseen pehmeää sientä ja vettä. Tarvittaessa pinta voidaan puhdistaa miedolla yleispuhdistusaineella ja huuhdella puhtaalla vedellä. Kuivaa pinta lopuksi ikkunalastalla.

HUOM! Keittiön komposiittivälitilalevyjä asennettaessa on otettava huomioon, että levyn pintalämpötilan kesto on maksimissaan 70-astetta. Tästä johtuen levyn pintaan ei saa ohjautua suoraan uunista tai liedellä olevasta astiasta tulevaa kuumaa höyryä. Maahantuojan takuu ei ole voimassa mikäli levyn asennus ja/tai käyttö on tämän ohjeen vastainen. Välitilan voi suojata tällaisissa tilanteissa karkaisulla lasilevyllä lieden levyiseltä alueelta.

Välitilalevyt laminaattia

Välitilanlevyjä saa myös kaikista laminaattitasoväreistä. Niiden vahvuus on 7,5-10mm väristä riippuen. Laminaattiset välitilanlevyt ovat mitoiltaan 645-650mm korkeita ja 4100mm pitkiä. Levy on helppohoitoista ja kulutusta kestävää laminaattipintaa kuten työtasotkin. Levyä voi sahata ja porata normaalisti. Runko laminaattipintaisissa välitilalevyissä on lastulevyä (laminaattipintojen välissä)

Komposiittilevyt

Välitilalevyt kompaktilaminaatti

Kompaktilaminaatti on välitilalevyjen uutuustuote. Levy on naarmun ja iskunkestävää täyslaminaattia. Levyn mitat ovat: paksuus 3mm x Pituus 3650mm x Korkeus 650mm.

Kompaktilaminaatti kestää kosteutta ja värjääntymistä. Välitilalevyssä on antibakteerinen pinta ja sitä on helppo työstää ja asentaa.

HUOM! Tämä tuote ei ole saatavissa verkkokauppatilauksena. Toimitukset vain keittiökalustekokonaisuuden yhteydessä.

Terästaustalevy, paksuus 0,7 mm

Moderni ja kestävät taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan, seinäasennus. Taustalevyä voidaan käyttää myös kaapin päätysivujen, sokkelin tai hyllykaapin taustaseinän verhoiluun. Erityisen käytännöllinen aamiaiskaapin taustaseinän tai hyllyjen verhoilussa, koska teräksinen levy kestää vesihöyryä ja roiskeita.

Taustalevyyn on saatavilla kahdeksan erilaista StalaTex-kuosia, jotka antavat levylle persoonallisen ilmeen. Kuosit on suunnitellut suomalainen muotoiluikoni Harri Koskinen ja kuosit ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta.

Välitilalevy rst-teräksestä valmistetaan mittojen mukaan

Välitilalevy terästä, paksuus 8 mm

Panel on rst-taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan. Välitilalevy on pohjustettu mdf-levyllä ja päältä se on ruostumatonta terästä. Teräksinen taustalevy on tyylikäs terästason kanssa ja näyttävä vaihtoehto välitilaan.

StalaTex-kuosit herättävät teräspinnan eloon ja antavat modernin ilmeen välitilalle. Valitse kahdeksasta kuosista suosikkisi ja suunnittele välitilalevy helppokäyttöisellä Stala Designer -suunnitteluohjelmalla, jossa näet myös miltä eri kuosit näyttävät 3D-keittiössä.

Välitilalevy valmistetaan mittojen mukaan

Asennus
Panel-välitilalevy kiinnitetään seinään esimerkiksi kaksipuoleisella teipillä ja sauma tiivistetään värittömällä silikonilla sekä ylä- että alareunasta. Jos tarvitset levyyn reiän esimerkiksi pistorasiaa varten, katso video-ohje reiän tekoon >

Välitilanlevyt / seinävinyyli

Pontillinen täysin kosteuden kestävä seinävinyyli. Vinyyli on täysin vedenkestävää materiaalia ja siinä on ympäriinsä pontti joten se voidaan asentaa keittiön välitilan lisäksi vaikkapa kylpyhuoneeseen vanhojen kaakeleiden päälle. (kosteissa tiloissa suositellaan silikonin laittamista pontteihin)

Seinävinyylin koko on 50cm x 90cm (paksuus 5mm)

Käytettäessä 50cm korkeassa välitilassa leikataan pitkältä sivulta leveä pontti pois.

Vinyyli voidaan kiinnittää lähes kaikilla yleisimmillä kiinnitysmassoilla.

Klikkaa suunnitteluohjelmaan ja pyydä tarjous

Suunnittele RST-välitila ja tutustu erilaisiin kuoseihin visualisaattorilla.

LÄHETÄ OSTOSKORI