0

Keittiökalusteet

Verkkokaupan kalusteet poikkeavat joiltakin osin myymälästä tilattujen ja valmiiksi koottujen kokonaisuuksien mitoituksesta, rakenteesta ja yksityiskohdista.

Pääasiassa eroavaisuuksiin vaikuttava tekijä on se, että nämä kalusteet toimitetaan osina Tee-se-itse paketeissa jolloin kokoamisen olosuhteet ja työvälineet ovat erilaisia kotona kuin meillä tuotannossa tehtaalla.

Kaappien runkojen kasaus tapahtuu poratapeilla ja kasausruuveilla. Liimaa ei tarvitse käyttää kasaamisessa. Kaappien taustalevyt ovat 3,2mm kovalevyä ja ne tulevat valmiisiin uriin kaappien sivuseinissä.

Kaapeissa on valmiit poraukset kasauksessa tarvittavia kiinnikkeitä varten sekä kiinnityspaikat saranoille, laatikon kiskoille ja hyllyille. Alakaappien pohjalevyssä on reijät sokkelijalkojen kiinnitystä varten.

Runkojen ja hyllyjen materiaali on 16mm vahvuista melamiinipinnoitteista kalustelevyä. Kaapit toimitetaan kartonkipakkauksissa ja mukana on kokoamisohjeet.

Keittiökalusteet on hinnoiteltu siten, että ne sisältävät kaapin valintasi mukaisella mitalla, oven/laatikon etusarjat valintasi mukaan, soft-close saranat, hyllyt ja sokkelijalat. Vetimet ja sokkelin peitelevyt on tilattava erikseen.

Keittiön kaapit ja ovet ovat mittatilaustyötä jolla ei ole vaihto ja palautusoikeutta

Suunnittelupalvelu

Jos sinusta tuntuu että keittiökalusteiden tilaaminen netistä ei ole sinun juttusi, niin haluamme muistuttaa että me palvelemme myymälässämme henkilökohtaisesti ja teemme sinulle keittiösuunnitelman. Saat kokonaisuudesta tarjouksen ja valmiiksi kootut kalusteet toimitettuna kotiisi lähialueellamme.

LÄHETÄ OSTOSKORI