0

Keittiökalusteet

Toistaiseksi myymme keittiökalusteita ainostaan myymälämme kautta tilattuna. Suuren kysynnän vuoksi toimitusaika n. 2-3kk

 

Verkkokaupan kalusteet poikkeavat joiltakin osin myymälästä tilattujen ja valmiiksi koottujen kokonaisuuksien mitoituksesta, rakenteesta ja yksityiskohdista.

Kaapeissa on valmiit poraukset kasauksessa tarvittavia kiinnikkeitä varten sekä kiinnityspaikat saranoille, laatikon kiskoille ja hyllyille. Alakaappien pohjalevyssä on reijät sokkelijalkojen kiinnitystä varten.

Runkojen ja hyllyjen materiaali on 16mm vahvuista melamiinipinnoitteista kalustelevyä.

Keittiökalusteet on hinnoiteltu siten, että ne sisältävät kaapin valintasi mukaisella mitalla, oven/laatikon etusarjat valintasi mukaan, soft-close saranat, hyllyt ja sokkelijalat. Vetimet ja sokkelin peitelevyt on tilattava erikseen.

Keittiön kaapit ja ovet ovat mittatilaustyötä jolla ei ole vaihto ja palautusoikeutta

Suunnittelupalvelu

Jos sinusta tuntuu että keittiökalusteiden tilaaminen netistä ei ole sinun juttusi, niin haluamme muistuttaa että me palvelemme myymälässämme henkilökohtaisesti ja teemme sinulle keittiösuunnitelman. Saat kokonaisuudesta tarjouksen ja valmiiksi kootut kalusteet toimitettuna kotiisi lähialueellamme.

LÄHETÄ OSTOSKORI