0

Liukuovet

Liukuovet mittatilaustyönä

Ota mitat aukosta (ohje alla) ja lähetä mitat ja toiveet ovista sekä mahdollisesta kaapista tai suunnittele itse ovet ja kaapistot kätevällä suunnitteluohjelmallamme.  Teemme sinulle tarjouksen!

Tästä linkki suunnitteluohjelmaan

Liukuovikaapit

Etsitkö edullista liukuovikaappia? Lisäsimme verkkokauppaamme kaappi+liukuovet settejä. Katso liukuovikaappien hinnasto tästä ja tilaa verkossa. Verkkokaupan liukuovikaapeissa ilmainen toimitus kotiin.

Liukuovet

Liukuovet antavat paljon mahdollisuuksia, koska valmistamme ne aina mittatilaustyönä.

Liukuovia käytettäessä ovi ei suoranaisesti ole komerossa, vaan yleensä sen edessä lattialla, päätysivujen välissä. Liukuovet voivat olla myös sokkelin päällä.

Muistathan huomioida että liukuovi tarvitsee oman tilan syvyydessä, koska kiskolla pitää mahtua liikkumaan kaksi ovea limittäin samanaikaisesti. Ovien vaatima tila syvyyssuunnassa n. 8 cm

Ovissamme on laadukkaat ja herkästi rullaavat pyörästöt. Pyörästön kantavuus on 80kg.  Liukuoven kehys on tukevaa alumiinia hopean värinen tai valkoinen.

Oveen voit valita erilaisia materiaaleja:

Liukuovien pintavärit

Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovista mallit yksittäisen aukon eteen liukuvana kuin kuvissa, pariovina leveämmän aukon molemmille puolille avautuen tai aukon sisällä toistensa kanssa limittäin liukuen.

Kehysvärinä valkoinen, musta ja harmaa alumiini.

Lasina kirkas tai himmeä opaali. Myös umpilevyinä.

Ristikot vaihtoehtoiseti valinnan mukaan.

Liukuovien mittaaminen

LÄHETÄ OSTOSKORI