0

Välitilan levyt

Välitilan levyt antavat keittiöllesi modernin ilmeen. Levyt ovat helppoja työstää ja asentaa. Välitilalevyillä saat lähes saumattoman ja helppohoitoisen seinäpinnan joka kestää myös hyvin kosteutta. Levyn voi asentaa vanhan kaakelin päälle. Liimataan seinään asennusliimalla, esim Wurth pro 140.

Puhdistus
Käytä levyn pinnan puhdistamiseen pehmeää sientä ja vettä.
Tarvittaessa pinta voidaan puhdistaa miedolla yleispuhdistusaineella ja huuhdella puhtaalla vedellä. Kuivaa pinta lopuksi ikkunalastalla.

HUOM!!! Keittiön komposiitti ja vinyyli- välitilalevyjä asennettaessa on otettava huomioon, että levyn pintalämpötilan kesto on maksimissaan 70-astetta. Tästä johtuen levyn pintaan ei saa ohjautua suoraan uunista tai liedellä olevasta astiasta tulevaa kuumaa höyryä. Maahantuojan takuu ei ole voimassa mikäli levyn asennus ja/tai käyttö on tämän ohjeen vastainen

Välitilalevyt ovat pitkää tavaraa ja siksi toimitus on rahtina kuorma-autolla. Kyseinen rahtitapa toimittaa tuotteet perille arkena päivällä. Kuljettaja soittaa ennen jakelua vastaanottajalle.

Iisi-laatat sekä maksimissaan 1m pitkät määrämittaan sahatut välitilalevyt on mahdollista tilata myös postista noudettavaksi. Toimituskulu alk. 9,90e

Näytetään kaikki 3 tulosta

LÄHETÄ OSTOSKORI