0

Kivitasot

Kivitasot

Kivitasovalikoimastamme. löydät erilaisia värejä, pintakäsittelyjä sekä materiaaleja.
Mallistossamme on luonnonkivitasoja, kvartsitasoja sekä keraamisia tasoja.

Kivitasot valmistaa suomessa Kaavin Kivi

Tutustu lisää runsaaseen kivitasojen valikoimaan ja ominaisuuksiin kivitehtaan sivuilta (linkki)

Aito luonnonkivi on ajaton ja kestävä valinta tasomateriaaliksi. Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Molemmissa vaihtoehdoissa yhdistyvät luonnonkiven parhaat ominaisuudet, kuten helppohoitoisuus, kestävyys ja hygieenisyys. Luonnonkivi on myös ekologinen valinta, louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja.

Timanttiharjattu pinta on uusi, eläväpintainen vaihtoehto. Erittäin kaunis, mattamainen, hieman epätasainen pinta on käyttöominaisuuksiltaan kiillotettua luonnonkivipintaa vastaava.

Kiillotettu pinta on kirkas ja sileä. Helppohoitoisuudellaan ja tyylikkäällä ulkonäöllä sen suosio on jatkuvassa kasvussa. Yhä useampi rakentaja ja keittiön uudistaja päätyy valitsemaan luonnonkiven sen erinomaisten ominaisuuksiensa johdosta.

Kvartsitasot

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali. Se koostuu yli 90 prosenttisesti luonnonkvartsista. Loppu on sidosaineita kuten hartsia, sekä tehosteeksi lisättyjä elementtejä, kuten lasin tai peilin siruja.

Kvartsien pinta on hyvin tiivis ja kestävä. Suoraan tason pintaan kohdistuvaa kuumuutta ne eivät kuitenkaan kestä, vaan pannunalustaa on käytettävä aina kuuman astian alla. Luonnonkiviin verrattuna etuna on etenkin valkoisten ja vaaleiden sävyjen saatavuus.

Keramiikka

Keramiikka poikkeaa materiaalina luonnonkivestä ja kvartsista ominaisuuksiensa lisäksi myös vahvuuden suhteen, sillä keraamiset tasot ovat ainoastaan 12 tai 20 mm vahvuisia.

Keraamiset tasot koostuvat kvartsista, savesta, maasälvästä ja mineraalioksideista sekä luonnon väripigmenteistä. Ne ovat 100 % luonnontuote ja siten ympäristöystävällinen valinta. Luonnonkivistä ja kvartseista poiketen joidenkin keraamisten tasojen pinta on mattamainen, hieman karhea. Keraamisissa tasoissa on myös lasimaisen kiitäviä pintoja.

Valmistustavastaan ja koostumuksestaan johtuen keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet; ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu tai naarmuunnu.

 

LÄHETÄ OSTOSKORI