0

Pieni keittiö, suuret mahdollisuudet

Tervetuloa unelmiesi keittiöön

Kun tila on rajallinen, mutta tarpeet ovat suuret, olemme täällä varmistamassa, että keittiösi heijastaa toiveitasi ja toimii täydellisesti jokapäiväisessä arjessa. Unelmiesi keittiö ei tarvitse olla suuri, mutta sen tulee olla älykkäästi suunniteltu ja tyylikäs. Lue alta inspiroiva tarina hiljattain valmistuneesta kerrostalokeittiöstä, jonka muodonmuutoksen toteutimme avaimet käteen -periaatteella.

Pieni keittiö, suuret mahdollisuudet

Kohteen keskiössä oli kompakti kerrostalokeittiö, jonka omistajat kaipasivat toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. Me otimme haasteen vastaan ja rakensimme tilasta enemmän kuin he olivat voineet kuvitella.

1. Älykkäät säilytysratkaisut

Tilan hyödyntämiseksi maksimoimme kaappien säilytystilan lisäämällä yläkaappien päälle toiset matalammat kaapit. Näin saimme luotua tilaa harvemmin käytetyille esineille yläosasta, kun taas päivittäin tarvittavat välineet löytyvät kätevästi alaosasta.

Alakaapit optimoitiin käytännöllisillä laatikostoilla, helposti ulosvedettävällä nurkkakaapin hyllymekanismilla ja kompaktilla jätevaunulla. Jokainen sentti käytettiin fiksusti hyväksi.

2. Kontrastia ja yhtenäisyyttä

Ovien ulkonäköä piristämään valitsimme sileän ja vaalean puukuvioisen pinnan, joka avartaa tilan ja luo rauhallisen ilmeen. Tasopintaan tuotiin kontrastia tummemmasta marmorikuvioisesta laminaatista. Tämä kuosi toistui myös välitilan seinälaminaatissa, luoden yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen.

3. Valo ja tunnelma

Keittiössä työskentelyä helpottaa energiatehokas LED-valaistus, joka valaisee tehokkaasti. Tunnelmaa taas luodaan ruokailupöydän yläpuolella sijaitsevalla tyylikkäällä yleisvalaisimella. Pieni pöytä sai myös erityishuomion – sen kansi toteutettiin samasta materiaalista kuin keittiön työtasot, kulmat pyöristettynä tilan optimaaliseksi käytöksi.

4. Tilan uudelleen järjestely

Siirtämällä pyykinpesukone keittiöön avautui tilaa kylpyhuoneen puolelle suihkualueelle, altaalle ja peilikaapille. Näin saatiin aikaan tasapainoinen ja toimiva kokonaisuus.

5. Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

Toteutimme tämän upean muodonmuutoksen avaimet käteen -periaatteella, sisältäen vanhan purkamisen, uusien asentamisen sekä sähkö- ja putkityöt. Joulukiireidenkin keskellä projekti saatiin valmiiksi viikossa – asiakkaamme olivat tyytyväisiä uuteen keittiöön!

Unelmiesi keittiö, unelmoi rohkeasti!

Jos sinulla on mielessäsi keittiöremontti, ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme yhdessä kanssasi tilan, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi ja näyttää upealta. Me olemme täällä tekemässä unelmistasi totta – rohkeasti ja ammattitaidolla.

LÄHETÄ OSTOSKORI