0
Altaiden varusteet

Keittiöliinateline Magisso

49,90 

kaksi eri mallia

Kuvaus

Keittiöliinateline Magisso

 

Keittiöliinateline kiinnittyy altaaseen kahdella vastakappalemagneetilla. Vastakappaleessa on 3M-tarrakiinnitys, jotta vastakappale ei tipahda, kun teline poistetaan altaan puhdistamisen ajaksi. Käyttöönotto on helppoa, eikä jätä altaan pintoihin minkäänlaisia jälkiä. Altaan puhtaanapito on vaivatonta, sillä keittiöliinateline on irrotettavissa käden käänteessä.

Magisso keittiöliinatelinettä suositellaan käytettäväksi teräsaltaissa, sillä joidenkin komposiittialtaiden seinämävahvuus on liian paksu kiinnipitävälle magneetille.

 

Vinkki Magisso keittiöliinatelineen asentamiseen: Altaan ulkopuolelle tulevassa vastamagneetissa on tarra. Ennenkuin liimaat magneetin paikoilleen kokeile Magisson käyttöä altaan eri paikoissa jotta löydät sinulle parhaan sijainnin käyttää kätevää Magisso keittiöliinatelinettä.

Huomaa magneetin kiinnittämisessä, että sen on tultava juuri samansuuntaisesti kuin keittiöliinatelineen vastakappalekin. Muutoin magneetti vetää keittiöliinatelineen vinoon.

Toimituskulut alk. 9,90e (nouto postista)

Toimitusaika n. 3-5 työpäivää

Usein tiskirättiä säilytetään hanan päällä, mistä bakteerit pääsevät kulkeutumaan juoma- ja pesuveteen. Märkä keittiöliina ei ole myöskään kovin esteettinen näky hanan päällä.
Suomalainen Magisso on kehittänyt ratkaisun tähän ongelmaan. Magneetin avulla tiskialtaaseen kiinnittyvä keittiöliinateline on oivallinen paikka säilyttää tiskirättiä – poissa silmistä ja poissa levittämästä bakteereja. Silti rätti on käden ulottuvilla, kun tarvitset sitä.

LÄHETÄ OSTOSKORI